Cumpără-ți câteva cărți de psihologie și citește-le. Pot face minuni. Cât privește componenta sexuală din profilul tău managerial general, și legăturile directe sau indirecte cu celelalte componente ale profilului, să nu fii atât de sigur că angajatorii sau recrutorii nu au evaluat-o „în cei 30 de ani”. Dacă nu ți-au spus ție rezultatul, sau dacă nu ai observat tu că au făcut-o, asta nu înseamnă că nu există. Eu am făcut această evaluare, chiar de la prima întâlnire pe care am avut-o, acum foarte mulți ani, și apoi am ajustat-o de fiecare dată când ne-am văzut din nou. Când mai treci pe la mine la birou pot să-ți arăt notițele și comentariile din calculator, din banca de date, pe tema imaginii tale sexuale. Dar doar dacă juri că nu mă reclami cine știe pe unde și nu mă dai în judecată.
PS: e o notiță în calculator și despre poza de header de pe profilul tău de Facebook… 🙂
PS2: Ca manager, ar fi trebuit să știi de mult care sunt rolul și influențele sexualității în relațiile cu ceilalți – fie ele pe stradă, la birou sau oriunde altundeva. Și ce se întâmplă când te prefaci că nu există. Dar poți încă să le înțelegi citind cărțile pomenite mai sus.
PS3: Și să-ți mai zic ceva: ca recrutor care a văzut și știe multe, sunt convins că o parte deloc neglijabilă din succesul tău de până acum o datorezi profilului tău sexual – care la tine e foarte strong – deși tu o vei pune în exclusivitate pe seama celor enumerate de tine în comentariu.
*
Mai sus este comentariul meu la comentariul de mai jos de pe Facebook al unui prieten, după ce a citit un mic text al meu despre rolul atractivității sexuale în relațiile de business:
Este greu de inteles sensul acestui articol. Un amestec de idei stranii, sexiste, discriminatorii si misogine total nealiniate cu normele societatii. Asocierea potentialului de a fi angajat cu atractivitatea sexuala a personajelor 50+ este dezolanta.
De 30 de ani de and activez in campul muncii nici un angajator nu mi-a masurat nici organul si nici performantele sexuale. Principalul criteriu de angajare a fost capacitatea mea de a furniza servicii catre companie, care sa sustina un anumit nivel de crestere al KPI operationali sau financiari de tip EBIDTA, revenue sau P&L.
Daca mesajul pe care doreai sa il transmiti este … “cetatenii de 25+ sunt preferabili celor de 50+ la nivel similar de competente si rezultate” atunci … suntem aliniati. Este un adevar fundamentat istoric.
In calitate de expert, eu sunt cel care imi aleg angajatorii, cand si unde vreau sa lucrez. Nu concurez cu nimeni.
In calitate de investitor ma intereseaza si judec rezultatele operationale si financiare ale executivilor si ma doare la pistol de preferintele si capacitatile sexuale ale angajatilor.
Daca nu as fi in aceste ipostaze, cu siguranta nu as accepta sa lucrez pentru un angajator, care ma judeca pentru atractiviatate sexuala.
Cu tot respectul pe care ti-l port George cred ca acest articol este insultator. In special pentru publicul feminin. In lumea occidentala astfel de opinii ar putea fi considerate extremiste si ar putea avea conotatii juridice.